Bakpakket voor een smakelijke website

...

Kant&klare ontwikkelomgeving

Snelle start lay-out

Premium thema (t.w.v. €69)

Offline training (3 uur)

Online leeromgeving

Gratis bakadvies? Naam+Meel = klaar.

Jij, een website en 'in control'?

website bijwerken

Je hebt een website; maar het ‘ding’ bijwerken is niet helemaal je ‘ding’. Er verschijnen update meldingen en je wilt nieuwe content aanbieden, maar je weet niet waar je moet beginnen.

nieuwe website

Je hebt geen website maar bent je aan het orienteren op mogelijkheden. Heb je al iets over WordPress gelezen? Een klantvriendelijk content management systeem? Misschien heb je zelfs al eens ingelogd? En, logde je direct weer uit?

je wilt geen website of bent volledig 'in control'

Maar je vraagt je af waar die lekkere geur vandaan komt? Fijn dat je evengoed de moeite neemt om dit bakpakket te bekijken!

"Als je een appeltaart kunt bakken, kun je een website bouwen"

Het recept!

log in op je WordPress websitebakomgeving | volg de instructies in de online leeromgeving of tijdens de prive training | voeg je content toe | ga aan de slag met je premium DIVI theme lay-out | verhuis naar jouw hosting & lanceer je smakelijke website

De bakmethode;

Stel de kamertemperatuur aangenaam in. En, schenk een kop thee in. Wil je zelf een template maken? Ik help je. Met de instructies leer je hoe je zelf een pagina inricht. Je krijgt handvatten waar een goede landingspagina aan zou moeten voldoen. In een aantal modules ga je door WordPress en het Divi thema heen. Video’s, teksten en opdrachten wisselen elkaar af. 

Het bakpakketrecept kun je je in je eigen tempo, op je eigen plek en met je eigen ingredienten volgen.

De ingredienten:

Je krijgt 6 maanden toegang tot een WordPress ontwikkelomgeving. Je hoeft dus zelf geen domeinnaam en hosting te regelen. In deze omgeving staat het premium Divi theme geïnstalleerd. Je krijgt deze gratis bij deze training (ter waarde van €69,-). De instructies staan in de online leeromgeving. Hiervoor heb je onbeperkt toegang. Er zit in het pakket een offline training (3 uur). Hierin help ik je met je vragen, wensen en verzoeken.

Mocht je er behoefte aan hebben;  er is ook 1-op-1 website support mogelijk.

Persoonlijke toevoeging

Een appeltaart met een verhaal smaakt lekkerder. Dus waar komen je appels vandaan (biologisch van de hoeve op de hoek?). Hoe kwam je tot de taart (het recept is beproefd; het is immers van je oma’s oma?) Je krijgt tips waar een optimale landingspagina aan zou moeten voldoen.

Een website straalt de identiteit van de ondernemer uit. Wat straal jij uit? En, hoe zou je willen stralen?

Inhoud van het bakpakket

Wordpress ontwikkelomgeving

Je hebt 6 maanden toegang tot een oefenomgeving met een WordPress & thema installatie. Wanneer je website af is dan verhuis je deze eenvoudig naar je eigen hosting. Als je kunt inloggen kun je een website bouwen.

Premium WordPress Theme (t.w.v.69 euro) & snelle start lay-out

Ontvang een uiterst flexibel premium thema (t.w.v. €69) met een snelle start lay-out. Content vullen en gaan… Liever een heel ander uiterlijk? Ga aan de slag!…

Offline training (3 uur)

Je krijgt een offline training van 3 uur waarin we de basis van WordPress & Divi Theme doornemen.  Daarnaast kun je rekenen op websitesupport (€33 per uur). Stel je vraag per skype, facetime, telefoon, marifoon. Laat mij je helpen met je belangrijkste websitebakkwesties. Heb je liever dat ik je website verhuis naar jouw hosting? Ik help je graag.

Online WordPress & Thema instructie

Leer op een toegankelijke wijze een website te ontwikkelen. Bepaal zelf je tempo. De online instructies raken globaal de belangrijkste onderwerpen binnen WordPress en het thema aan.

Bakpakket. Een kant-en-klaar gestylde website

Snelle bakstart Pakket (€149)

Keuze uit responsive lay-out’s. Je past zelf de huisstijl aan en vult de pagina’s met jouw content. Je krijgt een ontwikkelomgeving voor de duur van 6 maanden, onbeperkt toegang tot de online leeromgeving, een offline training van 3 uur en een premium theme t.w.v. €69,-

Meesterbakpakket – een website in jouw huisstijl (€449)

Keuze uit responsive lay-out’s aangepast aan jouw huisstijl & wensen. De pagina’s worden gevuld met jouw video’s, teksten, foto’s en plattegronden. Uiteraard wordt de website SEO (zoekmachinevriendelijk) opgeleverd. Geen technisch gedoe voor jou, maar mocht je enthousiast worden dan heb je toegang tot de online leeromgeving.

De lay-out's

“Goed overleg, prettig contact & praktische tips, met als resultaat een website om trots op te zijn… Bedankt!”

Jitske

Take-a-Seat stoelmassage

“Ik vond het een fijne WordPress Basis training. Vooral ook dat je bereid was mijn tempo te volgen ;-“

Stella Schwidder

SoulSisters Coaching voor vrouwen

“Wij weten in ieder geval waar we de mensen moeten heen sturen voor een website”

Edwin Kroezen

Dorpshuis Wijdewormer

“Goed overleg, prettig contact & praktische tips, met als resultaat een website om trots op te zijn… Bedankt!”

Jitske

Take-a-Seat stoelmassage

“Ik vond het een fijne WordPress Basis training. Vooral ook dat je bereid was mijn tempo te volgen ;-“

Stella Schwidder

SoulSisters Coaching voor vrouwen

“Wij weten in ieder geval waar we de mensen moeten heen sturen voor een website”

Edwin Kroezen

Dorpshuis Wijdewormer

Over Loes – in het kort

Heet ‘offline’ Marloes Broersma. Loopt hard, behalve in een winkelstraat.

Streept graag to-do lijstjes af. Denkt in bullets. 

Zwaait met zoon Vince (bouwjaar 2014) naar alle langskomende tractoren, vliegtuigen & boten. Woont op het water langs een tractor- en aanvliegroute.

Omarmt de mogelijkheden van het internet. Snapt dat andere mensen liever andere dingen omarmen.

Helpt die ondernemers die deze stap wel willen maken – zonder technisch gedoe.

Tot snel!

Twijfels?!

Loes... allemaal leuk en aardig... maar ik wil dat jij mijn website bakt...

Geen punt! Je kunt met je verhaal bij website assistent Loes terecht. Opgelucht?

Technisch ben ik een ramp. Is dit pakket geschikt voor beginners?

Dan kan ik je een hand geven want ik ben net zo onhandig. De instructies zijn niet technisch. Als je met een computer kunt omgaan en weet hoe een website eruit ziet kom je al een heel eind. Als je alle modules gevolgd hebt kun je werken met WordPress en ben je in staat een website te lanceren.

Enige basiskennis van het Engels is wel handig.

Heb ik een domein, hosting en WordPress nodig?

Niet zolang je nog aan het bouwen bent. Je krijgt een jaar lang toegang tot de online oefenomgeving. Wanneer je website klaar is dan, verhuis je deze eenvoudig – volgens een beproefd recept – naar jouw hosting.

Is er support voor het geval ik er niet uitkom?

Uiteraard probeer ik het bakpakket zo volledig mogelijk aan te bieden (er is een ‘veelgestelde vragenlijst’). Mocht het volgens jou aan informatie ontbreken; mail mij (meel@loesgo.nl). Je kunt ook altijd extra website support (1-op-1) inkopen.

Ik heb al een WordPress website

Heel goed! Misschien zijn er onderdelen binnen dit pakket voor jou dan ook (om in baktermen te blijven) gesneden koek. Maar je krijgt echter wel een jaar lang toegang tot een WP ontwikkelomgeving met het premium DIVI theme. Je kunt dus wel leren werken met Divi en de mogelijkheden die dit thema heeft verkennen.

Vraag? Ik help je graag!

error: Content is protected !!